Dongguan Aluminum Dewang Hardware Products Co., Ltd.

  • China Dongguan Aluminum Dewang Hardware Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Midden-Oosten, Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Aantal werknemers 50~100
Jaarlijkse omzet 5,000,000-1,000,000
Opgericht Jaar 2018
Export pct 40% - 50%

Inleiding

Dongguan Aluminium Dewang Hardware Products Co., Ltd. is opgericht in 2018 en is een toonaangevende fabrikant van aluminiumlegerings gietstukken.en hebben erkenning gekregen voor onze expertise in de productie van hoogwaardige aluminium gietstukken.

Met onze eigen ontwerp- en productiemogelijkheden kunnen wij verschillende gietvormen maken die zijn afgestemd op specifieke eisen.We maken gebruik van onze 20 jaar durende Japanse opleiding in giettechnologie., hebben we geavanceerde technieken verworven voor het oplossen en beheersen van defecten die vaak voorkomen bij het hergooien van aluminiumlegeringen.Wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

Bij Dongguan Aluminium Dewang Hardware Products Co., Ltd., hebben we een uitgebreid preventie- en verbeteringssysteem ontwikkeld om problemen zoals naaldgaten, slaggaten, gietkrimp,en andere ongewenste verschijnselenDoor onze ijverige inspanningen hebben we opmerkelijke resultaten bereikt.een indrukwekkend afwijzingspercentage van minder dan 1% tijdens het testen van de machine.

We streven ernaar onze klanten superieure producten te leveren en onze focus op kwaliteitscontrole is onwrikbaar.Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat elke gietstuk voldoet aan de hoogste normen van precisie en duurzaamheidBovendien geven we prioriteit aan klanttevredenheid en streven we ernaar om tijdens het hele productieproces uitzonderlijke service te bieden.

Dongguan Aluminium Dewang Hardware Products Co., Ltd. is trots op haar vermogen om innovatieve en betrouwbare aluminium gietstukken te leveren.in combinatie met onze technische expertiseWe kijken ernaar uit om succesvolle partnerschappen te sluiten en uitmuntendheid te leveren in elk project dat we ondernemen.

Dienst

Wij kunnen vormen ontwerpen en producten volgens de eisen, de steekproeven en de tekeningen van klanten produceren, en diverse ruw maken en geëindigd - producten. Onze producten omvatten auto en motorfietsdelen, treindelen, mechanische gedeelten, motorventilators, de reeksen van de luchtcompressor en andere die producten naar de Verenigde Staten, Duitsland, Japan en andere landen en gebieden worden uitgevoerd, die goed worden erkend en door klanten in binnen- en buitenland geprijst.

Laat een bericht achter