Douaneernst het Gieten de Hoge Anticorrosieve Precisie van Motorfietsdelen

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam OEM/ODM
Min. bestelaantal 100pcs
Prijs Confirm price based on product
Verpakking Details Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant bij het Gieten van Delen
Levertijd Het bewerken: 4~12 weken van het updatedeel de grootte; Steekproeven: één week als geen afwerking en
Betalingscondities Vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%
Levering vermogen 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Oppervlaktebehandeling Het oppoetsen Gewicht 1-20kg
Proces Afgietsel Grootte Aangepast
Materiaal Gebaseerd op de behoeften van de klant De oppervlakte eindigt Vlot
Thermische behandeling Gebaseerd op de behoeften van de klant Materiaal Matrijzenafgietsel Machine+CNC
Hoog licht

Delen van de douane de Gietende Motorfiets

,

Het gieten de Hoge Precisie van Motorfietsdelen

,

Anticorrosieve Douane Gietende Delen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Aangepaste Motor Gietende Componenten met ISO9001-Certificaat

Productomschrijving:

De gietende die Motorfietsdelen zijn componenten in motoren worden gebruikt te verzekeren zij efficiënt en veilig functioneren. Deze motorfietsdelen worden geconstrueerd van hoogte - kwaliteitsmaterialen die aan de klant-specifieke behoeften worden aangepast. De oppervlakte van de componenten is opgepoetst om vlot en aantrekkelijk te verzekeren eindigt. De componenten worden ontworpen compatibel om met allerlei motorfietsen te zijn, die klanten grote flexibiliteit geven. Alle motorfietsdelen worden veroorzaakt in de OEM dienst met een houten gevalpakket voor veilige levering.

De gietende motorfietsdelen worden gemaakt duurzaam en betrouwbaar voor allerlei motorfietstoepassingen te zijn. Zij worden ontworpen om uitstekende prestaties en veiligheid te verstrekken die op de weg ervoor zorgen, dat de motor snel en veilig kan reizen. De componenten worden ook ontworpen bestand om tegen slijtage en scheur te zijn, verzekerend langdurige prestaties. Door de recentste technologie te gebruiken, casted onze motorfiets componenten en worden de motorfiets gietende delen gemaakt volgens de hoogste normen en ontmoeten alle veiligheidsverordeningen.

Bij onze Gietende faciliteit van Motorfietsdelen, specialiseren wij ons in de productie van een brede waaier van motorfiets casted componenten en motorfiets gietende delen. Ons ervaren team van ingenieurs en technici kunnen aangepaste oplossingen verstrekken om aan de behoeften van om het even welke klant te voldoen. Wij waarborgen kwaliteit en precisie die met elk van onze producten ervoor zorgen, dat uw motorfiets met de beste componenten voor optimale prestaties uitgerust is.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Gietende Motorfietsdelen
  • Toepassing: Motorfietsdelen
  • Certificaat: ISO9001
  • Gewicht: 1-20kg
  • Grootte: Aangepast
  • Tolerantie: ±0.1mm
  • Sleutelwoorden: Motorfiets Gietende Componenten, de Componenten van Motorfietscasted, Motor Gietende Delen
 

Technische Parameters:

Bezit Beschrijving
Thermische behandeling Gebaseerd op de Behoeften van de Klant
Verpakking Houten Geval
Certificaat ISO9001
Oppervlaktebehandeling Het oppoetsen
De dienst OEM Serivice
Toepassing Motorfietsdelen
Kwaliteitscontrole Professionele Inspectie
MOQ 100 Stukken
Proces Afgietsel
Tolerantie ±0.1mm
 

Toepassingen:

De gietende Motorfietsdelen worden vervaardigd door OEM/ODM en de plaats van oorsprong is Guangdong, China. De minimumordehoeveelheid is 100 PCs, is de prijs overeen te komen en hangt van het product af. De verpakkingsdetails zijn Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant. de levertijd is 4-12 weken voor het bewerken, 1 week voor steekproeven als geen vereist eindigen en CNC machinaal bewerken, en 2-3 weken voor productie. De betalingstermijnen zijn Vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%. De leveringscapaciteit van 500 ton van het materiaal van de aluminiumlegering en de verpakking is houten geval, is MOQ 100 stukken. De oppervlaktebehandeling poetst op en het gebruikte materiaal is de Machine van het Matrijzenafgietsel + CNC voor aangepaste grootte.

De gietende Motorfietsdelen worden wijd gebruikt in diverse gebieden, zoals automobiel, motorfiets, techniek en de industrie. Het is een perfecte keus want de motor delen casted, casted de motor gietende componenten, motorfiets delen, en motorfiets gietende componenten. Het product is hoogst betrouwbaar, duurzaam, en rendabel. Het wordt ontworpen om ruwe voorwaarden te weerstaan en ervoor te zorgen dat alle componenten behoorlijk werken. De delen worden gemaakt van de materialen van uitstekende kwaliteit, makend hen tegen corrosie langdurig en bestand. Het product is geschikt voor een verscheidenheid van toepassingen en kan aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

 

Aanpassing:

Wij specialiseren ons in Motor Gietende Componenten, Motorfiets Gietende Delen en Motor Gietende Componenten met OEM/ODM-de Dienst. Onze Gietende Motorfietsdelen worden gemaakt met het materiaal van de het aluminiumlegering van de premiekwaliteit en zijn beschikbaar in een verscheidenheid van grootte en vormen. De minimumordehoeveelheid is 100pcs en de prijs is bevestigt gebaseerd op het product. Wij bieden de Thermische behandelingsdienst aan op de behoeften van de klant met tolerantie die ±0.1mm wordt gebaseerd. Onze producten worden in onze die fabriek vervaardigd in Guangdong, China wordt gevestigd. Wij verstrekken Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant bij het Gieten van Delen. De levertijd bewerkt: 4~12 weken werken deelgrootte bij; Steekproeven: één week als geen afwerking en CNC vereist machinaal bewerken; Productie: 2~3weeks. De betalingstermijnen zijn Vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%. Onze Leveringscapaciteit is 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering.

 

Steun en de Diensten:

De de gietende Technische ondersteuning en Diensten van Motorfietsdelen

Wij bieden een brede waaier van technische ondersteuning en de diensten voor onze Gietende Motorfietsdelen aan. Onze deskundigen zijn beschikbaar om u van de raad en de hulp te voorzien u de levensduur van uw aankoop moet verzekeren.

Installatie

Onze technici kunnen professionele installatie van uw Gietende Motorfietsdelen verstrekken om ervoor te zorgen dat de delen correct passen en veilig werken.

Onderhoud

Wij bieden de regelmatige onderhoudsdiensten aan om uw Gietende Motorfietsdelen lopend in piekvoorwaarde te houden. Het regelmatige onderhoud kan helpen om ervoor te zorgen dat uw delen correct werken en kan helpen om het leven van uw delen uit te breiden.

Het oplossen van problemen

Als u om het even welke kwesties met uw Gietende Motorfietsdelen tegenkomt, kunnen onze technici u helpen de kwestie problemen oplossen en oplossingen verstrekken om uw delen file en het lopen te krijgen.

Garantie

Wij bieden een beperkte garantie voor onze Gietende Motorfietsdelen aan om u vrede van mening te geven dat uw aankoop beschermd is. Wij zijn gelukkig om met om het even welke garantiekwesties te helpen u kunt hebben.

 

Verpakking en het Verschepen:

Gietende Motorfietsdelen die en het Verschepen verpakken

1. Alle gietende motorfietsdelen worden in individueel verzegelde zakken of dozen ingepakt tegen vuil, vochtigheid en andere externe elementen te beschermen.

2. De producten worden dan geplaatst in kartondozen of houten pallets voor het verschepen.

3. De dozen of de pallets zijn in krimpfolie verpakt of vastbinden om toen stabiliteit tijdens doorgang te verzekeren die.

4. Alle pakketten worden geëtiketteerd met de het adres van de klant en informatie van de productinhoud.

5. De verzendingen worden dan verzonden via lucht of overzeese vracht afhankelijk van de voorkeur van de klant.

 

FAQ:

Q1: Wat is het merk van de Gietende Motorfietsdelen?

A1: Het merk van de Gietende Motorfietsdelen is OEM/ODM.

Q2: Waar is de plaats van oorsprong voor de Gietende Motorfietsdelen?

A2: De plaats van oorsprong voor de Gietende Motorfietsdelen is Guangdong, China.

Q3: Wat is de minimumordehoeveelheid voor de Gietende Motorfietsdelen?

A3: De minimumordehoeveelheid voor de Gietende Motorfietsdelen is 100pcs.

Q4: Hoe wordt de prijs van de Gietende Motorfietsdelen bepaald?

A4: De prijs van de Gietende Motorfietsdelen wordt bepaald door het product.

Q5: Wat is de verpakking voor de Gietende Motorfietsdelen?

A5: De verpakking voor de Gietende Motorfietsdelen is Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant.