De opgepoetste Gietende Delen van de Douaneprecisie met de Norm van DIN ASTM JIS

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam OEM/ODM
Min. bestelaantal 100pcs
Prijs Confirm price based on product
Verpakking Details Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant bij het Gieten van Delen
Levertijd Het bewerken: 4~12 weken van het updatedeel de grootte; Steekproeven: één week als geen afwerking en
Betalingscondities Vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%
Levering vermogen 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Gewicht 0,1-100kg OEM/ODM Toegelaten
Materiaal Gebaseerd op de behoeften van de klant Toepassing Machinesdelen
Thermische behandeling Het ontharden De dienst OEM Serivice
Verpakking Houten Geval Tolerantie ±0.1mm
Hoog licht

De Gietende Delen van de douaneprecisie

,

Precisie Gietende Delen ASTM

,

Opgepoetste Douane Gietende Delen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Opgepoetste DIN-Precisie Gietende Delen voor Matrijzenafgietsel Machine+CNC

Productomschrijving:

Zijn de Gietende Delen van de precisielegering precisie gietende componenten die een hoog niveau van nauwkeurigheid en kwaliteit kenmerken. Deze precisie gietende delen zijn ideaal voor een brede waaier van toepassingen, zoals machinesdelen, voertuigdelen, bouwdelen, medische apparatuurdelen, en meer. Onze gietende delen van de precisieinvestering worden veroorzaakt met een verloren was het gieten proces en een tolerantie van ±0.1mm om de hoogste kwaliteit en de nauwkeurigheid te verzekeren. Wij verlenen OEM ook de diensten en een verscheidenheid van oppervlaktebehandelingen, zoals het oppoetsen, om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Onze producten zijn overeenkomstig de normen van ASTM, van DIN, van JIS, en GB-.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Gietende Delen van het precisiemetaal, Precisie Gietende Componenten die, de Delen van het Precisiemetaal, het Afgietsel van de Douaneprecisie gieten
 • MOQ: 100 Stukken
 • Kwaliteitscontrole: Professionele Inspectie
 • Grootte: Aangepast
 • Norm: ASTM, DIN, JIS, GB
 • Gewicht: 0.1-100kg
 

Technische Parameters:

Punt Beschrijving
Materiaal Gebaseerd op de Behoeften van de Klant
OEM/ODM Toegelaten
Kwaliteitscontrole Professionele Inspectie
Norm ASTM, DIN, JIS, GB
Toepassing Machinesdelen
Oppervlaktebehandeling Het oppoetsen
MOQ 100 Stuk
Verpakking Houten Geval
Thermische behandeling Het ontharden
Gewicht 0.1-100kg
Producteigenschap De Delen die van het precisiemetaal, Hoge Precisieafgietsels, de Gietende Delen van de Precisielegering gieten
 

Toepassingen:

Worden de precisie gietende delen wijd gebruikt in vele industrieën toe te schrijven aan zijn uitstekende eigenschappen. Met behulp van moderne technologie en high-precision het gieten technieken, kunnen de precisie gietende delen met grote nauwkeurigheid en herhaalbaarheid worden veroorzaakt. Merknaam: OEM/ODM, Plaats van Oorsprong: Guangdong, China, Minimumordehoeveelheid: 100pcs, Prijs: Bevestig prijs op product wordt gebaseerd, die Details verpakken dat: Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant bij het Gieten van Delen, Levertijd: Het bewerken: 4~12 weken van het updatedeel de grootte; Steekproeven: één week als geen afwerking en CNC vereist machinaal bewerken; Productie: 2~3weeks, Betalingsvoorwaarden: Vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%, Leveringscapaciteit: 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering, Kwaliteitscontrole: Professionele Inspectie, die verpakken: Houten Geval, de Dienst: OEM Serivice, die machinaal bewerken: CNC die, Gewicht machinaal bewerken: 0.1-100kg. Worden Gietende Delen van het precisiemetaal, het Afgietseldelen van de Precisiematrijs, Precisie Gegoten Metaaldelen wijd gebruikt voor vele industrieën, zoals ruimtevaart, automobiel, medisch, mijnbouw en bouw. Deze precisie gietende delen kenmerken superieure sterkte, laag gewicht, hoge dimensionale nauwkeurigheid, en ingewikkelde ontwerpen, die tot hen maken ideaal voor complexe delen of componenten die hoge prestaties vereisen. Zij zijn ook rendabel, aangezien zij minder arbeid en materiaal om vereisen te produceren en in een brede waaier van toepassingen kunnen worden gebruikt. Voorts zijn de gebeëindigde delen hoogst duurzaam en kunnen extreme temperaturen en druk weerstaan. Daarom zijn zij perfect voor om het even welke toepassing waar de precisie en de prestaties essentieel zijn.

Aanpassing:

Het Afgietseldelen van de precisiematrijs, Precisie Gietende Componenten, Gietende Delen van het Precisiemetaal, Merknaam: OEM/ODM, Plaats van Oorsprong: Guangdong, China, Minimumordehoeveelheid: 100pcs, Prijs: Bevestig prijs op product wordt gebaseerd, die Details verpakken dat: Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant bij het Gieten van Delen, Levertijd: Het bewerken: 4~12 weken van het updatedeel de grootte; Steekproeven: één week als geen afwerking en CNC vereist machinaal bewerken; Productie: 2~3weeks, Betalingsvoorwaarden: Vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%, Leveringscapaciteit: 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering, Materiaal: Gebaseerd op de Behoeften van de Klant, Tolerantie: ±0.1mm, die machinaal bewerken: CNC die, Oppervlaktebehandeling machinaal bewerken: Het oppoetsen, Thermische behandeling: Het ontharden.

 

Steun en de Diensten:

Wij verlenen technische ondersteuning en de diensten voor Precisie Gietende Delen, die omvatten:

 • Diepgaande ontwerp en techniekraad
 • Materiële selectiebegeleiding
 • Vormontwerp en vervaardigingssteun
 • Het gieten de raad van de procesoptimalisering
 • Inspectie en kwaliteitsborging
 • Post-verwerkt de diensten
 • Levering en verpakking
 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakkend en Verschepend voor Precisie Gietende Delen

Worden de precisie gietende delen gewoonlijk verpakt in variërende vormen afhankelijk van de grootte, de vorm en de ingewikkeldheid van het punt. Om de veiligheid van delen, de verpakkingsbehoeften te verzekeren aangewezen te zijn en aan de eisen van de klant te voldoen.

De gemeenschappelijkste verpakkingsmethodes voor precisie gietende delen gebruiken dozen, zakken, dienbladen, of zelfs schuim verpakking. Afhankelijk van de grootte en de vorm van het deel, kan de verpakking moeten worden aangepast. De verpakkingsbehoeften om adequate bescherming te bieden en behandeling en wordt vervoerd te kunnen weerstaan.

Het verschepen van precisie gietende delen kan via lucht, overzees, of grond het verschepen worden gedaan. Het type van het verschepen zal afhankelijk van de behoeften van de klant evenals de grootte en het gewicht delen variëren. Lucht het verschepen is gewoonlijk de duurste optie maar ook het snelst.

 

FAQ:

Q: Wat is Precisie Gietende Delen?
A: De precisie die Delen gieten is een proces om metaaldelen te vervaardigen door gesmolten metaal in een vormholte te gieten, die door een hulpmiddel of een patroon te gebruiken wordt gemaakt.
Q: Wat is de Merknaam?
A: Wij kunnen OEM/ODM-de dienst voor Precisie Gietende Delen verlenen.
Q: Waar wordt de Precisie die gieten Delen gemaakt?
A: De precisie die Delen gieten wordt gemaakt in Guangdong, China.
Q: Wat is de Minimumordehoeveelheid?
A: De Minimumordehoeveelheid is 100pcs.
Q: Hoe ongeveer de Prijs?
A: De prijs van Precisie Gietende Delen wordt bevestigd gebaseerd op het product.
Q: Hoe ongeveer de Verpakkingsdetails?
A: De Verpakkingsdetails van Precisie Gietende Delen zijn Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant.