Automobiele Gietende Delen van de aluminiumlegering, OEM van Precisie Gietende Componenten

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam OEM/ODM
Min. bestelaantal 100pcs
Prijs Confirm price based on product
Verpakking Details Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant bij het Gieten van Delen
Levertijd Het bewerken: 4~12 weken van het updatedeel de grootte; Steekproeven: één week als geen afwerking en
Betalingscondities Vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%
Levering vermogen 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Matrijzenafgietsel Machine+CNC Toepassing Automobieldelen
Gewicht 1-10kg Verwerkingstype Afgietsel
Materiaal Aluminiumlegering Tolerantie 0.01mm
Het machinaal bewerken CNC het Machinaal bewerken OEM/ODM Beschikbaar
Hoog licht

De automobiele gietende delen van de aluminiumlegering

,

Automobiele het Gieten Delenprecisie

,

OEM van precisie Gietende Componenten

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Gietende Componenten 100 Stukmoq van de hoge Precisieauto Gewicht 1-10kg

Productomschrijving:

Gietende Automobieldelen

Wij zijn een betrouwbare leverancier van het Gieten van Automobieldelen, Voertuig het Gieten Stukken, en Autodelen die met hoogte gieten - kwaliteitsnormen en concurrerende prijzen. Onze producten worden gemaakt van het hoogwaardige materiaal van de aluminiumlegering gebruikend een machine van het matrijzenafgietsel en CNC een verwerkingstechnologie.

Onze Afgietsel Automobieldelen worden wijd gebruikt in diverse industrieën, zoals automobiel, machines, en elektronika. Zij zijn beschikbaar in een verscheidenheid van vormen, grootte, en gewichten bij 1kg aan 10kg. Onze producten worden ontworpen om superieure prestaties in om het even welke toepassing te leveren.

Wij waarborgen snelle levering en snelle reactietijd voor alle orden. De minimumordehoeveelheid is 100 stukken. Alle producten worden veilig verpakt in houten gevallen vóór levering om veilige levering te verzekeren.

 

Eigenschappen:

  • Gietende Automobieldelen
  • Materiaal: Matrijzenafgietsel Machine+CNC
  • Grootte: Aangepast
  • Verpakking: Houten Geval
  • Het machinaal bewerken: CNC het Machinaal bewerken
  • Gewicht: 1-10kg
  • Gietende Autocomponenten
  • Voertuig het Gieten Stukken
  • Auto Gietende Componenten
  • Het automobieldelen Gieten
 

Technische Parameters:

Parameters Details
MOQ 100 Stuk
Eigenschap Hoge Precisie
De dienst OEM Serivice
Het machinaal bewerken CNC het Machinaal bewerken
Verpakking Houten Geval
OEM/ODM Beschikbaar
Kwaliteitscontrole Professionele Inspectie
Verwerkingstype Afgietsel
Gewicht 1-10kg
Afmetingen Tekeningsvereisten of Steekproef
Producttype Voertuig het Gieten Stukken, Autodelen die, Voertuigdelen het Gieten gieten
 

Toepassingen:

Het gieten van Automobieldelen is een merknaamoem/odm product dat in Guangdong, China wordt geproduceerd. De minimumordehoeveelheid is 100pcs en de prijs wordt bevestigd gebaseerd op het product. De verpakking is beschikbaar in bellenzakken, golfkarton, pallet, of vanaf de eis van de klant bij het gieten van delen. De levertijd voor het bewerken is 4-12 weken, zijn de steekproeven beschikbaar binnen één week als geen afwerking en CNC het machinaal bewerken worden vereist, en de productie is 2-3 weken. De betalingstermijnen zijn vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%. De leveringscapaciteit is 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering. De oppervlaktebehandeling is beschikbaar in het oppoetsen, het schilderen, en het anodiseren. CNC machinaal bewerken is beschikbaar evenals afmetingen die van tekeningsvereisten of steekproeven worden gebaseerd. De producteigenschap is hoge precisie en OEM de dienst is beschikbaar.

Het gieten van Automobieldelen kan voor autodelen, auto gietende componenten, en voertuigdelen het gieten worden gebruikt die gieten. Het is een product van uitstekende kwaliteit en kan worden aangepast om de behoeften van om het even welke klant te passen. Het is betrouwbaar, duurzaam, en geproduceerd met precisie.

 

Aanpassing:

Wij bieden Gietende Automobieldelen voor voertuig het gieten stukken aan. Onze OEM/ODM die Automobieldelen gieten wordt gemaakt in Guangdong, China met een minimumordehoeveelheid van 100pcs. De prijs van onze Afgietsel Automobieldelen zal worden bevestigd gebaseerd op het product. De verpakkingsdetails omvatten Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant bij het Gieten van Delen. Voor het bewerken, is de productietijd 4~12 weken, voor steekproeven 1 week als geen afwerking en CNC vereist machinaal bewerken, en voor productie 2~3 weken. De betalingstermijnen omvatten vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%. Wij hebben een leveringscapaciteit van 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering. Onze Afgietsel Automobieldelen kenmerken Houten Geval, het Oppoetsen, het Schilderen, het Anodiseren, en 0.01mm tolerantie met hoge precisie.

 

Steun en de Diensten:

Gietende Automobieldelentechnische ondersteuning en de Dienst

Wij verlenen technische ondersteuning en de dienst voor het Gieten van Automobieldelen. Wij zullen u helpen om het even welke kwesties identificeren en diagnostiseren u kunt hebben. Ons goed geïnformeerd team van deskundigen kan advies op de beste oplossingen voor uw project geven. Wij kunnen om het even welke noodzakelijke verbeteringen ook adviseren om uw Afgietsel te verzekeren de Automobieldelen bij piekprestaties lopen. Bovendien kan ons team van technici steun ter plaatse voor om het even welke installatie en reparaties verlenen die kunnen worden vereist.

Als u om het even welke vragen of zorgen over het Gieten van Automobieldelen hebt, gelieve te aarzelen niet om ons voor hulp te contacteren. Ons goed geïnformeerd personeel is altijd beschikbaar om de hulp te verstrekken u wenst.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen voor het Gieten van Automobieldelen:

De delen worden verpakt gebruikend beschermende materialen zoals bellenomslag, schuim, en/of kartondozen om te verzekeren blijven zij veilig en veilig tijdens vervoer. De delen worden dan verscheept over lucht, overzees, of land afhankelijk van de voorkeur van de klant.

 

FAQ:

Q: Wat is de merknaam voor de Afgietsel Automobieldelen? A: OEM/ODM
Q: Waar is de plaats van oorsprong voor het Afgietsel Automobieldelen? A: De plaats van oorsprong is Guangdong, China
Q: Wat is de minimumordehoeveelheid voor de Afgietsel Automobieldelen? A: De minimumordehoeveelheid is 100pcs
Q: Wat is de prijs van de Afgietsel Automobieldelen? A: De prijs van de Afgietsel Automobieldelen wordt bevestigd gebaseerd op het product
Q: Wat is de levertijd voor de Afgietsel Automobieldelen? A: De levertijd voor de Afgietsel Automobieldelen bewerkt: 4~12 weken werken deelgrootte bij; Steekproeven: één week als geen afwerking en CNC vereist machinaal bewerken; Productie: 2~3weeks