OEM Voertuig Gietende Delen met het Oppoetsen het Schilderen Oppervlaktebehandeling

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam OEM/ODM
Min. bestelaantal 100pcs
Prijs Confirm price based on product
Verpakking Details Bubble Bags, Corrugated Carton,Pallet or as per customer`s requirement on Casting Parts
Levertijd Het bewerken: 4~12 weken van het updatedeel de grootte; Steekproeven: één week als geen afwerking en
Betalingscondities Vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%
Levering vermogen 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Matrijzenafgietsel Machine+CNC Gewicht 1-10kg
Verpakking Houten Geval Oppervlaktebehandeling Het oppoetsen, het Schilderen, het Anodiseren
De dienst OEM Serivice Eigenschap Hoge Precisie
Het machinaal bewerken CNC het Machinaal bewerken OEM/ODM Beschikbaar
Hoog licht

OEM Voertuig Gietende Delen

,

Oppoetsende Voertuig Gietende Delen

,

Schilderende OEM Gietende Delen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

OEM Automobieldelen die met het Oppoetsen Oppervlaktebehandeling gieten

Productomschrijving:

Onze Afgietsel Automobieldelen zijn naar maat gemaakt om aan de behoeften van de automobielindustrie te voldoen. Met de geavanceerde Machine van het Matrijzenafgietsel en CNC, bieden wij de betrouwbare OEM dienst met hoge precisie en nauwkeurigheid aan. Ons casted voertuigcomponenten, zijn de voertuigdelen en de voertuigstukken perfect voor een verscheidenheid van automobieltoepassingen.

Bij ons bedrijf, worden wij toegewijd aan het verlenen van de kwaliteits gietende diensten voor de automobielindustrie. Ons goedgetraind team van deskundigen gebruikt de recentste technologieën om de precisie en de nauwkeurigheid van alle automobiel veroorzaakte delen te verzekeren. Met onze geavanceerd materiaal en strikte procesbeheersing, kunnen wij het beste gietend automobieldelen voor uw behoeften verstrekken.

Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van uitstekende klantenservice en het voldoen aan van de hoogste niveaus van kwaliteit. Wij vergen grote trots in het leveren van eersteklas afgietsel automobieldelen die betrouwbaar en verenigbaar zijn. Ons doel is ervoor te zorgen dat onze klanten de hoogste kwaliteitsdelen aan concurrerende prijzen krijgen.

Ons bedrijf is geëngageerd aan het verlenen van de beste dienst en de producten voor de automobielindustrie. Wij streven ernaar om de beste klantenservice en de hoogste kwaliteitsproducten te verstrekken. Wij zijn zeker dat onze producten en diensten aan uw behoeften zullen voldoen en uw verwachtingen zullen overschrijden.

Eigenschappen:

  • Productnaam: Gietende Automobieldelen
  • Kwaliteitscontrole: Professionele Inspectie
  • De dienst: OEM Serivice
  • Materiaal: Matrijzenafgietsel Machine+CNC
  • Oppervlaktebehandeling: Het oppoetsen, het Schilderen, het Anodiseren
  • Toepassing: Automobieldelen
  • Auto Gietende Componenten
  • Gietende Voertuigcomponenten
  • Gietende Voertuigcomponenten

 

Technische Parameters:

 

Attributen Beschrijving
Toepassing Automobieldelen
Afmetingen Tekeningsvereisten of Steekproef
Verwerkingstype Afgietsel
Het machinaal bewerken CNC het Machinaal bewerken
Gewicht 1-10kg
MOQ 100 Stuk
Eigenschap Hoge Precisie
Materiaal Aluminiumlegering
De dienst OEM de Dienst
Grootte Aangepast

 

Toepassingen:

 

De gietende AutomobieldieDelen door OEM/ODM worden veroorzaakt worden ter beschikking gesteld in diverse grootte en vormen met een minimumordehoeveelheid van 100pcs. De delen worden vervaardigd in Guangdong, China met een tolerantie van 0.01mm en een maximumcapaciteit van 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering. De verpakking wordt verstrekt in houten gevallen, bellenzakken, plooide kartons of pallets vanaf klantenvereiste. De delen worden gemaakt door CNC machinaal bewerkend met een levertijd van 4-12 weken voor het bewerken, 1 week voor steekproeven en 2-3 weken voor productie. De betalingstermijnen zijn Vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%. De automobiel het Gieten stukken worden wijd gebruikt in voertuigen, die een langdurige en duurzame geschikte oplossing verstrekken voor vele verschillende toepassingen.

 

Aanpassing:

 

Wij voorzien Voertuig het Gieten Stukken, Gietende Automobieldelen, Automobiel Gietende Producten en de Gietende Delen van OEM/ODM van superieure kwaliteit en concurrerende prijs. Onze Afgietsel Automobieldelen worden vervaardigd met het fijnste materiaal van de aluminiumlegering in Guangdong, China. Wij keuren minimumdieordehoeveelheid de bevestiging van 100pcs en van de prijs goed op product wordt gebaseerd. De verpakkende beschikbare diensten omvatten Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant. Wij gebruiken de Machine van het Matrijzenafgietsel en CNC Machinaal bewerkend voor productie en leveren binnen 4~12 weken voor het bewerken, één week voor steekproef als geen afwerking en CNC vereist machinaal bewerken, en 2~3weeks voor productie. De betalingstermijnen zijn vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%. Onze leveringscapaciteit is 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering. Al onze Automobieldelen zijn geschikt voor Automobiel en andere toepassingen. OEM/ODM de diensten zijn beschikbaar.

 

Steun en de Diensten:

 

Het gieten van Automobieldelen biedt technische ondersteuning en de diensten aan om ervoor te zorgen dat de klanten met hun producten tevreden zijn. Ons technische ondersteuningteam is beschikbare 24/7 om eender welke vragen te beantwoorden of betreft klanten kan over hun product hebben. Wij bieden ook installatie en de onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat onze producten behoorlijk en behoorlijk functionerend worden gehandhaafd. Wij verlenen ook de garantiediensten om ervoor te zorgen dat onze producten van de hoogste kwaliteit en de duurzaamheid zijn. Bovendien, bieden wij ontwerp en ontwikkelings de diensten aan om klanten te helpen douane automobieldelen tot stand brengen die aan hun specifieke behoeften voldoen.

 

Verpakking en het Verschepen:

 

Verpakking en het Verschepen voor het Gieten van Automobieldelen

De gietende automobieldelen worden verpakt en in veilige dozen of pallets verscheept. Alle producten zijn behoorlijk verpakt en beschermd om ervoor te zorgen dat zij in perfecte voorwaarde aankomen. Elke verzending wordt geïnspecteerd en met de de juiste beschrijving en het volgen informatie geëtiketteerd. Alle orden worden verscheept via een betrouwbare drager en voor het gemak van de klant gevolgd.

 

FAQ:

 

Q: Wat is de merknaam van de Afgietsel Automobieldelen?
A: De merknaam van de Afgietsel Automobieldelen is OEM/ODM.
Q: Waar is de oorsprong van het Afgietsel Automobieldelen?
A: De oorsprong van de Afgietsel Automobieldelen is Guangdong, China.
Q: Wat is de minimumordehoeveelheid voor de Afgietsel Automobieldelen?
A: De minimumordehoeveelheid voor de Afgietsel Automobieldelen is 100pcs.
Q: Hoeveel de kosten van Afgietsel Automobieldelen?
A: De prijs van de Afgietsel Automobieldelen moet zijn bevestigt gebaseerd op het product.
Q: Wat is de verpakking van de Afgietsel Automobieldelen?
A: De verpakking van de Afgietsel Automobieldelen is Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant bij het Gieten van Delen.
Q: Hoe lang de levering voor het Afgietsel Automobieldelen zal nemen?
A: De levertijd voor de Afgietsel Automobieldelen bewerkt: 4~12 weken werken deelgrootte bij; Steekproeven: één week als geen afwerking en CNC vereist machinaal bewerken; Productie: 2~3weeks.
Q: Wat is de betalingstermijnen voor de Afgietsel Automobieldelen?
A: De betalingstermijnen voor de Afgietsel Automobieldelen is Vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%.
Q: Wat is de leveringscapaciteit van de Afgietsel Automobieldelen?
A: De leveringscapaciteit van de Afgietsel Automobieldelen is 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering.