Precisiealuminium die Autodelen, Automobiel Gietende Anticorrosieve Componenten gieten

Plaats van herkomst Guangdong, China
Merknaam OEM/ODM
Min. bestelaantal 100pcs
Prijs Confirm price based on product
Verpakking Details Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant bij het Gieten van Delen
Levertijd Het bewerken: 4~12 weken van het updatedeel de grootte; Steekproeven: één week als geen afwerking en
Betalingscondities Vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%
Levering vermogen 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Gewicht 1-10kg Kwaliteitscontrole Professionele Inspectie
Oppervlaktebehandeling Het oppoetsen, het Schilderen, het Anodiseren De dienst OEM Serivice
MOQ 100 Stuk Tolerantie 0.01mm
Toepassing Automobieldelen Afmetingen Tekeningsvereisten of Steekproef
Hoog licht

Precisie die Autodelen gieten

,

Aluminium die Autodelen gieten

,

Automobiel Gietende Anticorrosieve Componenten

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Hoge Precisievoertuig het Gieten Stukken in Houten Geval

Productomschrijving:

Het gieten van Automobieldelen is een professionele provider gespecialiseerd in de productie van autodelen en van voertuigdelen het gieten. Wij gebruiken de machine van het matrijzenafgietsel en CNC de technologie om gietende delen met gewicht te veroorzaken strekt zich van 1 uit aan 10kg. Na het het gieten proces, zullen de delen opgepoetst worden, ook geschilderd of voor het verstrekken van een ideale oppervlaktebehandeling geanodiseerd. Ondertussen, zal ons kwaliteitscontroleteam een professionele inspectie om uitvoeren ervoor te zorgen de delen aan de hoogste normen voldoen.

Bij het Gieten van Automobieldelen, verlenen wij one-stop dienst voor allerlei autodelen en voertuigdelen die behoeften gieten. Onze ervaren ingenieurs zullen met u werken om een succesvolle totstandbrenging van uw productontwerp te verzekeren. Of u enig deel of veelvoudige delen nodig hebt, zullen wij ervoor zorgen dat elk deel aan de hoogste norm door onze professionele inspectie voldoet.

Wij streven ernaar om de superieure diensten en producten voor onze klanten te verlenen. Met de geavanceerde machine van het matrijzenafgietsel en CNC technologie, zijn de Gietende Automobiele Delen in de belangrijke positie op het gebied van autodelen en van voertuigdelen het gieten. Wij zijn zeker dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn om aan uw behoeften te voldoen.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Gietende Automobieldelen
  • Oppervlaktebehandeling: Het oppoetsen, het Schilderen, het Anodiseren
  • OEM/ODM: Beschikbaar
  • Tolerantie: 0.01mm
  • Kwaliteitscontrole: Professionele Inspectie
  • Grootte: Aangepast
  • Specialiteit: Auto Gietende Componenten
 

Technische Parameters:

Productkenmerken Details
Productnaam Gietende Automobieldelen
Oppervlaktebehandeling Het oppoetsen, het Schilderen, het Anodiseren
Kwaliteitscontrole Professionele Inspectie
Grootte Aangepast
Materiaal Aluminiumlegering
OEM/ODM Beschikbaar
Eigenschap Hoge Precisie
De dienst OEM de Dienst
MOQ 100 Stuk
Verpakking Houten Geval
Tolerantie 0.01mm
 

Toepassingen:

Het gieten van Automobieldelen is een merknaamoem/odm product dat uit Guangdong, China voortkomt. Het heeft een minimumordehoeveelheid van 100pcs, en zijn prijs wordt bevestigd gebaseerd op het product. De verpakkingsdetails omvatten Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant bij het Gieten van Delen. De levertijd voor het bewerken is 4~12 weken om deelgrootte, één week voor steekproeven bij te werken als er geen afwerking en CNC vereist machinaal bewerken, en 2~3 weken voor productie zijn. De betalingstermijnen zijn vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%. De leveringscapaciteit is 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering, en er is professionele inspectie voor de kwaliteitscontrole. OEM de Dienst is beschikbaar, en de oppervlaktebehandelingen poetsen op, schilderen en anodiseren. De afmetingen zijn gebaseerd op tekeningsvereisten of steekproef. De toepassing van het Gieten van Automobieldelen is hoofdzakelijk voor automobieldelen, zoals het gieten van voertuigcomponenten, die automobielstukken, en automobiele gietende delen gieten.

 

Aanpassing:

De gietende Automobieldienst van de Delenaanpassing

Merknaam: OEM/ODM
Plaats van Oorsprong: Guangdong, China
Minimumordehoeveelheid: 100pcs
Prijs: Bevestig prijs op product wordt gebaseerd dat
Verpakkingsdetails: Bellenzakken, Golfkarton, Pallet of vanaf de eis van de klant bij het Gieten van Delen
Levertijd: Het bewerken: 4~12 weken van het updatedeel de grootte; Steekproeven: één week als geen afwerking en CNC vereist machinaal bewerken; Productie: 2~3weeks
Betalingsvoorwaarden: Vooruitgangs30% storting en schip na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%
Leveringscapaciteit: 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering
Grootte: Aangepast
Afmetingen: Tekeningsvereisten of Steekproef
OEM/ODM: Beschikbaar
Verwerkingstype: Afgietsel
Toepassing: Automobieldelen

Onze de Aanpassingsdienst van Afgietsel Automobieldelen is betrouwbaar en uitvoerig. Wij specialiseren ons in het produceren van Automobiel Gietende Producten, Voertuigdelen die en Autocomponenten met aangepaste grootte, afmetingen en toepassing gieten gieten. Onze producten worden gemaakt van het materiaal van de aluminiumlegering en wij kunnen 500 ton het materiaal van de aluminiumlegering aanbieden elke maand. Wij hebben strikte kwaliteitscontrole en u kunt een snelle levertijd met vooruitgangs30% storting en schip verwachten na het ontvangen van de definitieve betaling van 70%.

 

Steun en de Diensten:

Het gieten van Automobieldelen verleent technische ondersteuning en de dienst voor onze klanten. Ons ondersteuningsteam is beschikbare 24/7 om eender welke vragen of zorgen te beantwoorden. Wij verstrekken online leerprogramma's, technische documentatie, en medewerker van de klantenservices met installatie, onderhoud, en het oplossen van problemen te helpen. Ons team wordt toegewijd aan het verstrekken de beste dienst mogelijke om onze klanten te verzekeren met hun product tevreden is.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen van het Gieten van Automobieldelen

De gietende automobieldelen worden verscheept gebruikend een verscheidenheid van verpakkingsopties. Afhankelijk van de grootte en de ingewikkeldheid van de orde, kunnen de delen worden verscheept in bulk, individuele dozen, of op pallets. Alle pakketten worden beveiligd met verpakkingsmaterialen om veilig vervoer te verzekeren.

De bulkverzendingen worden gemaakt met krimpen-omslag of plastic omslag. De delen worden geplaatst in kartons en het pakket wordt dan verzegeld met krimpen-omslag of plastic omslag. Voor individuele dozen, worden de delen geplaatst in individuele dozen die met bellenomslag of schuim worden beveiligd. De dozen worden dan geplaatst in grotere verschepende dozen en met verpakkingsband beveiligd.

De gepalletiseerde verzendingen worden gemaakt met houten kratten en pallets. De delen worden geplaatst in de kratten en de kratten worden dan beveiligd aan de pallet. De pallet is in krimpfolie verpakt en vastbindt dat toen neer voor veilig vervoer. Alle pakketten zijn duidelijk met de aangewezen verschepende etiketten.

 

FAQ:

Q&A bij het Gieten van Automobieldelen

Q1: Wat is dit product?
A1: Dit product giet Automobieldelen, wat van het materiaal van de aluminiumlegering wordt gemaakt.

Q2: Wat is de merknaam?
A2: De merknaam is OEM/ODM.

Q3: Wat is de plaats van oorsprong?
A3: De plaats van oorsprong is Guangdong, China.

Q4: Wat is de minimumordehoeveelheid?
A4: De minimumordehoeveelheid is 100pcs.

Q5: Wat is de levertijd?
A5: De levertijd bewerkt: 4~12 weken werken deelgrootte bij; Steekproeven: één week als geen afwerking en CNC vereist machinaal bewerken; Productie: 2~3weeks.