Vervaardigingsproces van de remklem van de autowasser

October 27, 2023
Laatste bedrijfscasus over Vervaardigingsproces van de remklem van de autowasser

Wat is het productieproces en het productieproces van autoremklemmen?

 

De remklem van een auto is een belangrijk onderdeel van het remsysteem van een auto, en het productieproces en het fabricageproces zijn zeer belangrijk.Hieronder worden enkele gebruikelijke productieprocessen en fabricageprocessen vermeld.:

Vormproductie: de vormen voor de productie van remkoppels moeten worden ontworpen en vervaardigd volgens de eisen van de klant.Het productieproces omvat stappen zoals het selecteren van geschikte materialen, ontwerpen, verwerken, assembleren en debuggeren.

Smelting: bij de productie van remklemmen wordt gebruik gemaakt van aluminiumlegeringsmaterialen en smelting is een belangrijk onderdeel van het productieproces.het aluminiumlegeringsmateriaal wordt tot het smeltpunt verhit om vloeibare aluminiumvloeistof te vormen, en vervolgens wordt een passende hoeveelheid legeringselementen toegevoegd om de gewenste materiële eigenschappen te verkrijgen.

Gravity casting: Gravity casting is een van de belangrijkste processen bij de productie van remklemmen.gesmolten aluminiumlegeringsmateriaal wordt in een Gravity Casting Machine geïnjecteerd om een giet onder hoge druk te vormenHet Gravity Casting-proces kan gietstukken van verschillende vormen en maten produceren, maar een strikte controle van de parameters van Gravity Casting zoals druk, temperatuur, tijd, enz. is vereist.

Bewerking: voor het verkrijgen van de gewenste afmeting en vorm moeten de gietstukken van de remspannen bewerken worden.met een vermogen van niet meer dan 50 W.

Montage: Tijdens de montage worden de afzonderlijke onderdelen samengevoegd tot een volledige remklem.Het assemblageproces moet strikt voldoen aan de eisen van de klant en de processtroom om de kwaliteit en prestaties van het product te waarborgen.

Testing: Ten slotte moet de remklem worden getest om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de eisen en normen van de klant.afmetingsinspectie, en prestatietests.

Kortom, het productieproces en het productieproces van autoremklemmen moeten strikt worden gecontroleerd om de kwaliteit en prestaties van het product te waarborgen.het is noodzakelijk om de productietechnologie en het procesniveau voortdurend te verbeteren om aan de behoeften van de markt en de eisen van de klanten te voldoen..

laatste bedrijfscasus over Vervaardigingsproces van de remklem van de autowasser  0laatste bedrijfscasus over Vervaardigingsproces van de remklem van de autowasser  1